Repareren

Bij FlevoRiool begrijpen we het belang van een goed functionerend rioleringssysteem. Ons team van lokale experts is zeer bekwaam en ervaren, waardoor wij uw riool zo snel mogelijk kunnen repareren. Ons doel is om eventuele overlast die u ervaart tot een minimum te beperken.


Efficiënte en professionele reparaties

Met ons team van toegewijde vakmensen staan ​​wij garant voor efficiënte en professionele rioolreparaties. Wij beschikken over de expertise om elk rioolvraagstuk, hoe complex ook, aan te pakken. Onze ervaren technici beoordelen het probleem en voeren de nodige reparaties uit om uw riolering weer optimaal te laten functioneren.


Transparante prijzen

Bij FlevoRiool geloven wij in transparante prijzen. Onze tarieven voor rioolreparatie zijn als volgt:

Geen voorijkosten binnen Lelystad, Dronten en Swifterbant, daarbuiten 2,- per kilometer.

 

1 Manschap 

  • 99,95,- per uur

2 Manschappen

  • € 600,- per dagdeel
  • € 1100,- per dag

Let op: deze tarieven zijn exclusief machinehuur en onderdelen. Wij geven u een gedetailleerd overzicht van de kosten, zodat u een duidelijk inzicht heeft in de kosten.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor uw rioolreparatie

Heeft u last van rioolproblemen, wacht niet langer dan absoluut vereist. Neem vandaag nog contact op met FlevoRiool voor een afspraak met ons deskundige team. Wij zullen hard werken om uw riolering te repareren en eventuele overlast tot een minimum te beperken. Vertrouw op ons voor betrouwbare en efficiënte rioolreparatiediensten.

Contacteer ons voor uw Afspraak