Gootsteen Verstopt

Heeft u last van een verstopte gootsteen in Flevoland? Zoek niet verder! Onze professionele gootsteenontstoppingsdienst staat klaar om uw probleem snel op te lossen. 

Bij FlevoRiool begrijpen wij het ongemak en de frustratie die een verstopte gootsteen kan veroorzaken. Daarom hebben we, samen met onze tientallen jaren ervaring in de sector, geïnvesteerd in hoogwaardige gereedschappen zoals Rioolveren en Hogedrukrioolreinigingsapparatuur. Ons team van experts is opgeleid om eventuele verstoppingsproblemen in uw gootsteen efficiënt te diagnosticeren en op te lossen.


Een onstoppingsdienst waar u op kunt rekenen. 

  • Geen voorrijkosten: Voor inwoners van Flevoland rekenen wij geen voorrijkosten. 

Buiten Flevoland 2,- /km.

  • Eerlijk werk, eerlijke prijzen: 80,- per half uur, inclusief gebruik ontstoppings- en inspectiegereedschappen. 
Geen verborgen kosten!
  • 24/7 Bereikbaar: Onze calamiteitendienst staat 24 uur per dag paraat om binnen 90 minuten ter plekke te zijn in geheel Flevoland.  

Dag en nacht paraat om uw problemen weg te spoelen.  

  • Tientallen jaren ervaring: Door onze uitgebreide ervaring in de rioolindustrie kunnen wij van A-tot-Z ontzorging garanderen, daarbij nemen we u mee in onze bevindingen en proberen we een pragmatische oplossing te bieden.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

  • Professionele uitrusting: Wij beschikken over de benodigde ontstoppings- en inspectiegereedschappen om alle verschillende vormen van Rioolproblematiek te diagnotiseren en verhelpen.   

De gemiddelde verstopping is binnen 30 minuten opgelost.

     

Laat een verstopte gootsteen uw dagelijkse routine niet verstoren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gootsteen vakkundig te laten ontstoppen.

*Alle genoemde prijzen zijn geldend voor Particulieren en inclusief de BTW; voor zakelijke prijzen of een reparatie offerte vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Contacteer ons voor uw Afspraak